Neem contact op voor meer informatie over Rijvo als sponsor

Sponsoring

Rijvo is sinds 2008 sponsor van zowel FC Volendam alswel de RKAV Volendam, de amateurtak van de bekende eredivisionist. Met ruim 1.350 leden is RKAV één van de grootste voetbalclubs van Nederland. En omdat nog altijd geldt ‘wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’, is Rijvo hoofdsponsor van deze ambitieuze club.

Sporten is gezond en teamsport versterkt het wij- gevoel. Wij zien daarin duidelijke overeenkomsten met bouwteams: “Zonder teamspirit geen succesvolle bouwprojecten. Mensen en bedrijven zijn ieder op zich afhankelijk van elkaar sterkste punten. Dáár draait het om bij alles wat tot een succes zal moeten leiden.” Het is deze filosofie die er dus toe geleid heeft dat er nu officieel gesproken mag worden over de Rijvo Tegeldivisie binnen de RKAV. Rijvo ondersteunt de clubs zowel financieel als met boardingreclame, vlaggen, clubkleding, bekerkasten en het Rijvo Court. Zo krijgen de talentjes van nu alle mogelijkheden om misschien wel uit te groeien tot de voetbalvedetten van morgen!

Begin 2012 zullen we wederom KIKA Kinderen Kanker Vrij sponsoren. Zij ontvangen een KerstKaarten-donatie van ons aangevuld met de opbrangst uit onze Prettige FaceDagen Actie. Doe actief mee met deze actie en ‘vind ons leuk’ op Facebook!